Co-ownerschap:

“Een questie van passie en vertrouwen”

Kennel Vasaran en wij ( kennel vd peellappies) zijn een aantal jaren geleden een zeer prettige samenwerking aangegaan.                                                We delen dezelfde passie en mening voor wat betreft ons ras en het fokker ervan.....                                                                                                         Het is dan ook geweldig dat we een aantal honden samen "delen" om onze genenpoule in Nederland breder te maken door deze fantastische honden te importeren. We hebben samen een reu en een teef, die we co-ownen. 

 

 

 

 

Wij geloven in ons ras en zijn dan ook bewust zoekende naar goede nieuwe bloedlijnen om ons ras in Nederland positief te versterken en vernieuwen om zo de kwaliteit te kunnen blijven te bieden en te behouden.

Zo zijn er ook enkele gezinnen binnen mijn familie/vriendengroep die zich beschikbaar hebben gesteld om een hond in hun gezin op te nemen. Hiermee hebben zij een geweldige huisgenoot waar zij van alles mee kunnen/mogen ondernemen als zijnde hun eigen hond...maar zullen de honden terzijnertijd ingezet worden in onze kennel voor de fokkerij in Nederland en zullen zij hopelijk een bijdrage gaan leveren in het buitenland.